Manuka Royal Jelly tabletten met Manuka Royal Jelly en NZ Colostrum (Manuka Honing / Honig - API HEALTH)

Manuka Royal Jelly reguleert de bloeddruk. Manuka Royal Jelly verhoogt de weerstand tegen virale infecties. Manuka Royal Jelly is goed voor het geheugen.

Lees meer...
Artikelnummer: APIHEALTH6010001RJ

Om de heilzame ingrediënten van de Manuka Royal Jelly  zo goed mogelijk in de bloedsomloop op te laten nemen is het van belang de Manuka Royal Jelly  zo lang mogelijk met ons zachte mondweefsel in contact te houden. Daarom is door Api Health gekozen voor een tablet die tijdens het kauwen geheel in de mond oplost.

Manuka Royal Jelly  tabletten van Api Health zijn een volledig natuurzuiver product. Het is een zorgvuldig uitgebalanceerde samenstelling van twee natuurlijke ingrediënten die elkaars werking versterken. Manuka Royal Jelly  & NZ Colostrum.

Royal Jelly  is het enige voedsel dat de bijen-koningin gedurende haar gehele leven tot zich neemt. Hierdoor leeft zij gemiddeld vijftig maal langer dan een werk-bij.

!!! LET OP !!!
* Raadpleeg eerst uw behandelend arts als u allergisch bent voor Royal Jelly.
* Mensen met astma wordt het gebruik van Royal Jelly  afgeraden. 

Gebruiksadvies:
Snoep 2x per dag een smakelijke Manuka Royal Jelly  tablet. Zonder voedsel of drinken een half uur vóór of na het eten innemen. Kauwen totdat de tablet geheel is opgelost.

Iedere 1000mg Manuka Royal Jelly  tablet bevat;
* 132mg NZ Manuka Royal Jelly
* 50mg NZ Colostrum

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »