MANUKA HONING UMF® 15+ (= MGO ≥ 514) / 340g MANUKA-HONING MELITA (Manuka Honing / Honig - MELITA)

Manuka Honing met UMF® MANUKA HONING LOGO is Manuka Honing met het ENIGE OFFICIEEL ERKENDE Manuka Honing KEURMERK. Dé garantie voor ECHTE Manuka Honing.

Lees meer...
Artikelnummer: MELITA153401

MELITA UMF® 15+ MANUKA HONING

 

De krachtige anti-bacteriële werking van echte Manuka Honing  wordt voornamelijk veroorzaakt door het hoge Methylglyoxal (MGO ) gehalte van Manuka Honing. Voorts is Manuka Honing  rijk aan antioxidanten.

Een hogere gecertificeerde UMF® waarde betekent een krachtiger geneeskrachtige werking van UMF® gecertificeerde Manuka Honing. Manuka Honing  met het gecertificeerde UMF® Manuka Honing  logo is Manuka Honing  met het enige officieel erkende Manuka Honing  kwaliteitskeurmerk. Het UMF® Manuka Honing  logo mag uitsluitend worden aangebracht op Manuka Honing  die voldoet aan de strenge kwaliteitseisen van de UMF® Manuka Honing Associatie. Met de rechtstreekse weblinks naar de betreffende pagina’s van de UMF® Manuka Honing Associatie  op onze pagina Manuka Honing, het kwaliteitskeurmerk  kunt u snel en eenvoudig controleren of de Manuka Honing  van uw keuze mag zijn voorzien van het gecertificeerde UMF® Manuka Honing  logo, én of het geclaimde MGO  gehalte van de Manuka Honing  klopt.

Manuka Honing UMF
Manuka Honing UMF® 15+ wordt o.a. gebruikt bij:
* Acne
* Ondersteuning van de spijsvertering
* Verkoudheid
* Keelklachten
* Mondhygiëne (tandsteen & plak)

Manuka Honing UMF® ondersteunt en versterkt de gezondheid in het algemeen.

Voor informatie en/of advies kunt u ons uiteraard altijd benaderen via e-mail of telefoon.

 

MELITA UMF® 15+ MANUKA HONING

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »