MANUKA HONING UMF® 15+ (= MGO ≥ 514) / 250g MANUKA-HONING KaimaiGold (Manuka Honing / Honig - KaimaiGold)

Manuka Honing met UMF® MANUKA-HONING LOGO is Manuka Honing met het ENIGE OFFICIEEL ERKENDE Manuka Honing KEURMERK. Dé garantie voor ECHTE Manuka Honing.

Lees meer...
Artikelnummer: KAIMAIGOLD152501

KaimaiGold UMF® 15+ MANUKA-HONING

 

De Geneeskrachtige Werking van Manuka Honing

De krachtige anti-bacteriële werking van echte Manuka Honing wordt voornamelijk veroorzaakt door het hoge MGO (Methylglyoxal) gehalte van Manuka Honing. Deze anti-bacteriële werking van MGO wordt versterkt door de aanwezigheid van bepaalde niet anti-bacteriële componenten in Manuka Honing. De combinatie (in ieder geval voor wat MGO betreft de aanwezige hoeveelheid) van deze stoffen in Manuka Honing is bepalend voor de mate van non-peroxide anti-bacteriële activiteit. Anti-bacteriële activiteit die nodig is voor het doden van sommige soorten ziekte verwekkende micro-organismen. Ook is Manuka Honing rijk aan antioxidanten.

 

Manuka Honing UMF® 15+ wordt o.a. gebruikt bij:

          * Acne

          * Ondersteuning van de spijsvertering

          * Verkoudheid

          * Keelklachten

          * Mondhygiëne (tandsteen & plak)

 

Wilt u de Manuka Honing gebruiken voor het bestrijden van een darm bacterie, neemt u dan de Manuka Honing in met een stukje brood. De Manuka Honing bereikt dan goed uw maag en darmen.

 

Manuka Honing UMF® ondersteunt en versterkt de gezondheid in het algemeen.

 

Het Manuka Honing UMF® Keurmerk, het enige wereldwijd erkende Manuka Honing Kwaliteitskeurmerk

De afkorting UMF® (Unique Manuka Factor) werd geïntroduceerd als standaard om de sterkte van de anti-bacteriële werking van de NPA (Non-Peroxide-Activiteit) component in Manuka Honing aan te duiden. Niet alle Manuka Honing heeft immers dezelfde non-peroxide anti-bacteriële werking. De NPA component in Manuka Honing is bepalend voor de unieke geneeskrachtige eigenschappen van Manuka Honing. Een hogere waarde van deze component in Manuka Honing resulteert in krachtiger anti-bacteriële eigenschappen van de Manuka Honing. Zo wordt in dit systeem een NPA waarde van 15+ aangeduid met UMF® 15+, een NPA waarde van 20+ met UMF® 20+, enzovoort… Het UMF® Manuka Honing logo mag uitsluitend worden aangebracht op producten die voldoen aan de strenge kwaliteitseisen van de UMF® Manuka Honing Associatie. Een onafhankelijke partij is belast met het toezicht hierop.

 

Manuka Honing met UMF® MANUKA-HONING LOGO is Manuka Honing met het ENIGE OFFICIEEL ERKENDE Manuka Honing KWALITEITSKEURMERK.

 

Het UMF® Manuka Honing Logo

Vanwege de wildgroei van Manuka Honing aanduidingen, werd in 1995 bij de Nieuw-Zeelandse autoriteiten het idee gelanceerd om voor de consument een betrouwbaar kwaliteitskeurmerk te ontwikkelen. In samenspraak met de Nieuw-Zeelandse autoriteiten leidde dit in 1998 (naar het voorbeeld van de in de zonnebrandindustrie ontwikkelde Sun Protection Factor SPF) tot het geregistreerde Manuka Honing kwaliteitskeurmerk UMF®.

 

Manuka-Honing UMF logo

 

Het UMF® Manuka Honing logo mag uitsluitend worden aangebracht op Manuka Honing die voldoet aan de strenge kwaliteitseisen van de UMF® Manuka Honing Associatie. Op onze pagina MANUKA-HONING, HET KWALITEITSKEURMERK vindt u o.a. een weblink naar de lijst met Manuka Honing producenten met een officiële (= werkelijke) UMF® Manuka Honing licentie. Hier kunt u snel en eenvoudig controleren of de Manuka Honing van uw keuze mag zijn voorzien van het gecertificeerde UMF® Manuka Honing logo, én of het geclaimde MGO gehalte van de Manuka Honing ook daadwerkelijk klopt.

 

Alléén bij aankoop van Manuka Honing met UMF® Manuka Honing logo bent u er absoluut zeker van dat u ÉCHTE Manuka Honing koopt.

 

NPA / UMF®             MGO               Anti-Bacteriële Werking van de Manuka Honing

     5+ / 6+                    83+ / 113+      Helpt een goede gezondheid in stand te houden

        10+                            263+            Manuka Honing met goede anti-bacteriële eigenschappen

        13+                            406+            Manuka Honing met krachtige anti-bacteriële eigenschappen

  15+ / 16+               514+ / 572+      Manuka Honing met uitmuntende anti-bacteriële eigenschappen

        20+                            829+            Manuka Honing met superieure anti-bacteriële eigenschappen

 

Voor informatie en/of advies kunt u ons uiteraard altijd benaderen via e-mail of telefoon.

 

KaimaiGold UMF® 15+ MANUKA-HONING

Ten minste houdbaar tot: MEI 2022
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »