MANUKAHONING UMF® 20+ (= MGO ≥ 829) / 250g MANUKA-HONING KaimaiGold (Manuka Honing / Honig - KaimaiGold)

ManukaHoning met UMF® MANUKA-HONING LOGO is ManukaHoning met het ENIGE OFFICIEEL ERKENDE ManukaHoning KEURMERK. Dé garantie voor ECHTE ManukaHoning.

Lees meer...
Artikelnummer: KAIMAIGOLD202501

KaimaiGold UMF® 20+ MANUKA-HONING

 

De Geneeskrachtige Werking van ManukaHoning

De krachtige anti-bacteriële werking van echte ManukaHoning wordt voornamelijk veroorzaakt door het hoge MGO (Methylglyoxal) gehalte van ManukaHoning. Deze anti-bacteriële werking van MGO wordt versterkt door de aanwezigheid van bepaalde niet anti-bacteriële componenten in ManukaHoning. De combinatie (in ieder geval voor wat MGO betreft de aanwezige hoeveelheid) van deze stoffen in ManukaHoning is bepalend voor de mate van non-peroxide anti-bacteriële activiteit. Anti-bacteriële activiteit die nodig is voor het doden van sommige soorten ziekte verwekkende micro-organismen. Ook is ManukaHoning rijk aan antioxidanten.

 

ManukaHoning UMF® 20+ wordt o.a. gebruikt bij:

          * Acne

          * Ondersteuning van de spijsvertering

          * Verkoudheid

          * Keelklachten

          * Mondhygiëne (tandsteen & plak)

          * Wondverzorging

 

Wilt u de ManukaHoning gebruiken voor het bestrijden van een darm bacterie, neemt u dan de ManukaHoning in met een stukje brood. De ManukaHoning bereikt dan goed uw maag en darmen.

 

ManukaHoning UMF® ondersteunt en versterkt de gezondheid in het algemeen.

 

Het ManukaHoning UMF® Keurmerk, het enige wereldwijd erkende ManukaHoning Kwaliteitskeurmerk

De afkorting UMF® (Unique Manuka Factor) werd geïntroduceerd als standaard om de sterkte van de anti-bacteriële werking van de NPA (Non-Peroxide-Activiteit) component in ManukaHoning aan te duiden. Niet alle ManukaHoning heeft immers dezelfde non-peroxide anti-bacteriële werking. De NPA component in ManukaHoning is bepalend voor de unieke geneeskrachtige eigenschappen van ManukaHoning. Een hogere waarde van deze component in ManukaHoning resulteert in krachtiger anti-bacteriële eigenschappen van de ManukaHoning. Zo wordt in dit systeem een NPA waarde van 15+ aangeduid met UMF® 15+, een NPA waarde van 20+ met UMF® 20+, enzovoort… Het UMF® ManukaHoning logo mag uitsluitend worden aangebracht op producten die voldoen aan de strenge kwaliteitseisen van de UMF® ManukaHoning Associatie. Een onafhankelijke partij is belast met het toezicht hierop.

 

ManukaHoning met UMF® MANUKA-HONING LOGO is ManukaHoning met het ENIGE OFFICIEEL ERKENDE ManukaHoning KWALITEITSKEURMERK.

 

Het UMF® ManukaHoning Logo

Vanwege de wildgroei van ManukaHoning aanduidingen, werd in 1995 bij de Nieuw-Zeelandse autoriteiten het idee gelanceerd om voor de consument een betrouwbaar kwaliteitskeurmerk te ontwikkelen. In samenspraak met de Nieuw-Zeelandse autoriteiten leidde dit in 1998 (naar het voorbeeld van de in de zonnebrandindustrie ontwikkelde Sun Protection Factor SPF) tot het geregistreerde ManukaHoning kwaliteitskeurmerk UMF®.

 

Manuka-Honing UMF logo

 

Het UMF® ManukaHoning logo mag uitsluitend worden aangebracht op ManukaHoning die voldoet aan de strenge kwaliteitseisen van de UMF® ManukaHoning Associatie. Op onze pagina MANUKA-HONING, HET KWALITEITSKEURMERK vindt u o.a. een weblink naar de lijst met ManukaHoning producenten met een officiële (= werkelijke) UMF® ManukaHoning licentie. Hier kunt u snel en eenvoudig controleren of de ManukaHoning van uw keuze mag zijn voorzien van het gecertificeerde UMF® ManukaHoning logo, én of het geclaimde MGO gehalte van de ManukaHoning ook daadwerkelijk klopt.

 

Alléén bij aankoop van ManukaHoning met UMF® ManukaHoning logo bent u er absoluut zeker van dat u ÉCHTE ManukaHoning koopt.

 

NPA / UMF®             MGO               Anti-Bacteriële Werking van de ManukaHoning

     5+ / 6+                    83+ / 113+      Helpt een goede gezondheid in stand te houden

        10+                            263+            ManukaHoning met goede anti-bacteriële eigenschappen

        13+                            406+            ManukaHoning met krachtige anti-bacteriële eigenschappen

  15+ / 16+               514+ / 572+      ManukaHoning met uitmuntende anti-bacteriële eigenschappen

        20+                            829+            ManukaHoning met superieure anti-bacteriële eigenschappen

 

Voor informatie en/of advies kunt u ons uiteraard altijd benaderen via e-mail of telefoon.

 

KaimaiGold UMF® 20+ MANUKA-HONING

Ten minste houdbaar tot: Februari 2022
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »