Kruidentherapie uit Italië


Azienda Agricola Antichi Rimedi is gevestigd in het hart van het Italiaanse Toscane in het natuurpark van Monte Labbro waar door het microklimaat en de grote verscheidenheid aan planten een ware natuurlijke oase is ontstaan.
In deze omgeving worden volgens strikte biologische landbouwmethoden de geneeskrachtige planten gekweekt die in de producten van Erbe Toscane worden verwerkt.
Alle benodigde planten worden vers gebruikt. Er wordt niets in magazijnen opgeslagen. Respect voor de omgeving heeft bij de productie van de grondstoffen de allerhoogste prioriteit. Van de (voor de extra vierge olijfolie) lokaal geteelde olijven met een lage zuurgraad (deze is onmisbaar bij de bereiding van de oliën) tot de benodigde (geneeskrachtige) planten. Alle producten zijn volledig natuurzuiver en worden nog geheel handmatig geproduceerd.
Uiteraard proberen wij u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Mochten er toch vragen zijn dan kunt u ons bereiken via onze gegevens op onze klantenservice pagina.

 
 


 

Voor het maken van de producten worden alleen verse planten gebruikt. Bij het oogsten hiervan wordt uitdrukkelijk rekening gehouden met de stand van de planeten. Teneinde ervoor zorg te dragen dat van de therapeutische eigenschappen van de planten niets verloren gaat wordt tijdens het verwerkingsproces uitsluitend gebruik gemaakt van beproefde traditionele bio-energetische methoden. Vervolgens wordt in het Antichi Rimedi Herbal Cosmetics Laboratorium met de hand steeds slechts een beperkte hoeveelheid eindproduct vervaardigd waarna dit aan een gespecialiseerd Universitair Laboratorium ter keuring wordt aangeboden. Uitsluitend de eindproducten die de testen van dit laboratorium met goed gevolg doorstaan mogen tenslotte de merknaam Erbe Toscane dragen. Dé garantie voor de allerbeste kwaliteit.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »