Levertijd & retourneren Manuka-Holland

Wij streven ernaar om de door u bestelde artikelen op werkdagen binnen 24 uur na ontvangst van de betaling te verzenden.

 

Mocht een artikel door omstandigheden op dat moment niet voorradig zijn dan zullen wij u hierover direct informeren. In dit geval laten wij u zelf beslissen of u de (gehele) bestelling wilt annuleren.

 

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst (zonder opgave van reden) te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar Manuka-Holland zijn voor uw eigen rekening, tenzij het gaat om retouren met een gegronde klacht inzake het/de geretourneerde artikel(en). De retourkosten bedragen circa € 9,20 per pakket (raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder). Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en (indien redelijkerwijze mogelijk) in de originele staat en (de originele, ongeopende & onbeschadigde) verpakking aan Manuka-Holland geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected]. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten, mits het product door Manuka-Holland reeds in goede orde retour ontvangen is.

Klik hier voor PDF bestand Modelformulier herroeping Manuka-Holland

 

Al onze prijzen zijn inclusief BTW.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »