MANUKA-HEALTH & BEAUTY PRODUCTEN MET MANUKA & KANUKA TEA TREE OLIE

Min: €0 Max: €45

Manuka Health & Beauty

 

 Manuka-Health & Beauty  voor al uw Manuka-Health & Beauty  producten uit NZ. Manuka-Health & Beauty  producten met Manuka & Kanuka Tea Tree Olie / Theeboom Olie.

 

Manuka Golf

 

Onze Manuka-Health & Beauty producten van Manuka Biotic® Health & Beauty zijn gemaakt met de Manuka + Kanuka Tea Tree Olie van de New Zealand Coromandel Mountains Tea Tree Company. De in onze Manuka-Health & Beauty producten verwerkte Manuka + Kanuka Tea Tree Olie van de New Zealand Coromandel Mountains Tea Tree Company is de enige gecertificeerde biologische Tea Tree Olie ter wereld. Dit betekent niet slechts dat de in onze Manuka-Health & Beauty producten verwerkte Manuka + Kanuka Tea Tree Olie geen akelige chemicaliën bevat, maar ook dat de antibacteriële werking van de in onze Manuka-Health & Beauty producten verwerkte Manuka + Kanuka Tea Tree Olie aanzienlijk krachtiger is dan de antibacteriële werking van traditionele Tea Tree Oliën & Manuka Oliën en commercieel gefabriceerde Tea Tree Oliën & Manuka Oliën.

 

Manuka Tea Tree Olie / Manuka Olie in Manuka-Health & Beauty producten van Manuka Biotic® Health & Beauty

De antioxidante eigenschappen van de Manuka Tea Tree Olie in onze Manuka-Health & Beauty producten van Manuka Biotic® Health & Beauty beschermen enerzijds de huid tegen schade door vrije radicalen.

&

De krachtige antimicrobiële eigenschappen van de Manuka Tea Tree Olie in onze Manuka-Health & Beauty producten van Manuka Biotic® Health & Beauty helpen anderzijds de huid schoon en gezond te houden.

 

Kanuka Tea Tree Olie / Kanuka Olie in Manuka-Health & Beauty producten van Manuka Biotic® Health & Beauty

De antioxidante eigenschappen van de Kanuka Tea Tree Olie in onze Manuka-Health & Beauty producten van Manuka Biotic® Health & Beauty beschermen enerzijds de huid tegen schade door vrije radicalen.

&

De ontstekingsremmende eigenschappen van de Kanuka Tea Tree Olie in onze Manuka-Health & Beauty producten van Manuka Biotic® Health & Beauty helpen anderzijds bij het kalmeren en het beschermen van de huid.

 

Manuka Health Bio

 

Alle Manuka-Health & Beauty producten van Manuka Biotic® Health & Beauty zijn gegarandeerd vrij van:

          - Parabenen
          - Natriumlaurylethersulfaat (ook wel NLES of SLES genoemd)
          - Polyethyleenglycol (PEG's), para-aminobenzoëzuur (PABA's), ethyleendiaminetetra- azijnzuur (EDTA's)
          - Geur- & kleurstoffen
          - Petrochemische stoffen
          - Minerale oliën
          - Phenoxyethanol
          - Propyleenglycol
          - Ftalaten
          - Dierlijke proeven & dierlijke derivaten

 

Manuka Health Organic

 

De Manuka-Health & Beauty producten van Manuka Biotic® Health & Beauty zijn veilig voor kinderen en volwassenen. Hoewel onze Manuka-Health & Beauty producten van Manuka Biotic® Health & Beauty huidvriendelijke huidverzorgingsproducten zijn - vrij van gifstoffen en irriterende stoffen - is het belangrijk dat wij ons realiseren, dat het soms kan gebeuren dat iemand zelfs op 100% natuurzuivere ingrediënten kan reageren, ook als het product op de juiste manier wordt gebruikt. De reactie kan een erfelijke of unieke gevoeligheid zijn voor een plant, olie of ingrediënt. Daarom raden wij altijd aan om elk nieuw product op een klein deel van de huid te testen, alvorens het definitief in uw dagelijkse huidverzorgingsregime te introduceren.


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »