MANUKA HEALTH & BEAUTY / MANUKA BIOTIC® FACE CLEANSER + TEA TREE ZEEP (MANUKA HEALTH & BEAUTY / MANUKA BIOTIC®)

MANUKA HEALTH & BEAUTY / MANUKA BIOTIC® HEALTH & BEAUTY FACE CLEANSER + MANUKA TEA TREE ZEEP combineren een verfijnde selectie van ingrediënten met de heilzame eigenschappen van MANUKA + KANUKA TEA TREE OLIE.

Lees meer...
Artikelnummer: MANUKABIOTIC1001FACECLEANSER+MANUKATEATREE801SOAP
Stukprijs: €179,72 / Kilogram

MANUKA HEALTH & BEAUTY / MANUKA BIOTIC® HEALTH & BEAUTY FACE CLEANSER + MANUKA & KANUKA TEA TREE ZEEP

 

Manuka Biotic® Naturally Purifying Health & Beauty Face Cleanser + Tea Tree Zeep  met Manuka & Kanuka Tea-Tree Olie / Theeboom Olie

is een verfijnde formule met krachtige antibacteriële, schimmelwerende, antioxiderende en ontstekingsremmende eigenschappen. Manuka Biotic® Face Cleanser verwijdert op huidvriendelijke wijze verontreinigingen uit gevoelige en problematische gezichtshuid zonder deze te ontdoen van de natuurlijke oliën. Manuka Biotic® Face Cleanser helpt de grootte van de huidporiën te verkleinen en de vorming van ouderdomsvlekken te verminderen. Deze rijke, milde crème reinigt diep en verwijdert onmiddellijk dagelijks vuil, verontreinigende stoffen en make-up (zelfs hardnekkige mascara), waardoor de huid lekker fris & schoon aanvoelt. Manuka Biotic® Face Cleanser helpt de huid te kalmeren en de natuurlijke huidbalans te herstellen.
Toepassingen:
                    - Gevoelige huid
                    - Vettige huid
                    - Acne

 

GEBRUIK: Bevochtig het gezicht met lauwwarm water. Doe hetzelfde met de handpalmen en breng hierop een kleine hoeveelheid (ter grootte van een parel) milde gelreiniger aan. Door de handpalmen zachtjes samen te wrijven wordt de gelreiniger verspreid, en ontstaat een zijdeachtig schuim. Met dit schuim het gezicht zacht inmasseren met langzame opwaartse cirkelvormige bewegingen. Dode huidcellen kunnen worden verwijdert door zachtjes te scrubben met een met lauwwarm water bevochtigde zuiver katoenen doek. Tenslotte de huid grondig afspoelen en droog deppen.

 

Wij raden aan onze Manuka Biotic® Face Cleanser te gebruiken in combinatie met onze Manuka Biotic® Light Day Cream.

 

Ingrediënten:

Gedeïoniseerd Water, Decyl Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Coco-glucoside, Glyceryloleaat, Glycerine, Leptospermum Scoparium Olie (Manuka Tea-Tree Olie / Manuka Olie), Sodium Cocoyl Appel Aminozuur, Dehydroazijnzuur, Benzylalcohol, Xanthaangom, Gehydrolyseerde Tarweproteïne, Melkzuur, Kaliumsorbaat, Natriumbenzoaat, Sclerotium Gom, Natriumcitraat, Hamamelis Virginiana (Toverhazelaar) Extract, Kunzea Ericoides Olie (Kanuka Tea-Tree Olie / Kanuka Olie), Camellia Sinensis (Groene Thee) Extract

 

Glycerine

Hydrateert de huid & helpt het vocht in de huid te vast te houden.

Groene Thee Extract

Is zeer rijk aan antioxidanten. Antioxidanten helpen de huid te beschermen tegen schade door vrije radicalen.

Toverhazelaar Extract

Helpt de huid te reinigen, te voeden en te verstevigen.

Manuka Tea-Tree Olie / Manuka Olie

De antioxidante eigenschappen van Manuka Tea-Tree Olie beschermen de huid tegen schade door vrije radicalen & de krachtige antimicrobiële eigenschappen van Manuka Tea-Tree Olie helpen de huid schoon en gezond te houden.

Kanuka Tea-Tree Olie / Kanuka Olie

De antioxidante eigenschappen van Kanuka Tea-Tree Olie beschermen de huid tegen schade door vrije radicalen & de ontstekingsremmende eigenschappen van Kanuka Tea-Tree Olie helpen bij het kalmeren en beschermen van de huid.

 

De Geneeskrachtige Werking van Manuka & Kanuka Tea-Tree Olie

De zorgvuldig uitgebalanceerde samenstelling van Manuka Biotic® Face Cleanser, heeft de combinatie met New Zealand Coromandel Mountains Manuka Tea-Tree Olie & Kanuka Tea-Tree Olie  gemaakt tot een middel met uiterst krachtige geneeskrachtige schimmelwerende, antivirale, ontstekingsremmende en antibacteriële eigenschappen.

 

Manuka Tea-Tree Olie / Theeboom Olie

Manuka Tea-Tree Olie  is één van de echte wonderen van de natuur. Manuka Tea-Tree Olie  is een natuurlijke antioxidant met zeer goede geneeskrachtige eigenschappen. De topische toepassing van Manuka Tea-Tree Olie  heeft niet alleen geneeskrachtige voordelen, maar helpt ook om een goede natuurlijke balans van bacteriën op de huid te behouden. Manuka Tea-Tree Olie  heeft een uitzonderlijk sterke reinigende en antibacteriële werking tegen vele schadelijke microben. Manuka Tea-Tree Olie  is schimmelwerend, antiviraal & antibacterieel. Onderzoek heeft aangetoond dat Manuka Tea-Tree Olie  effectief is tegen veel aandoeningen. Manuka Tea-Tree Olie  wordt wereldwijd bijvoorbeeld gebruikt bij acne, eczeem, voetschimmel, koortsuitslag, jeukende huid & hoofdhuid, snij- & schaafwonden, huidallergieën, bijen- en insectensteken. De geneeskrachtige eigenschappen van Manuka Tea-Tree Olie  helpen enerzijds het lichaam te herstellen en te verjongen, terwijl anderzijds de antibacteriële, schimmelwerende & antivirale eigenschappen van Manuka Tea-Tree Olie  helpen de huid vrij te houden van bacteriën die huidproblemen kunnen veroorzaken.

 

Kanuka Tea-Tree Olie / Theeboom Olie

Kanuka Tea-Tree Olie  is een effectieve ontstekingsremmende olie  met antibacteriële eigenschappen.

 

ORGANIC WILD HARVESTED

De Manuka + Kanuka Tea Tree Olie  van de New Zealand Coromandel Mountains Tea Tree Company  is de enige gecertificeerde biologische Tea Tree Olie  ter wereld. Dit betekent niet slechts dat deze Manuka + Kanuka Tea Tree Olie  geen akelige chemicaliën bevat, maar ook dat de antibacteriële werking van deze Tea Tree Olie  aanzienlijk krachtiger is dan die van standaard Tea Tree Oliën & Manuka Oliën  en commercieel gefabriceerde Tea Tree Oliën & Manuka Oliën.

 

Manuka Tea-Tree Olie

 

Alle Manuka Biotic® producten zijn gegarandeerd vrij van:

                    - Parabenen
                    - Natriumlaurylethersulfaat (ook wel NLES of SLES genoemd)
                    - Polyethyleenglycol (PEG's), para-aminobenzoëzuur (PABA's), ethyleendiaminetetra- azijnzuur (EDTA's)
                    - Geur- & kleurstoffen
                    - Petrochemische stoffen
                    - Minerale oliën
                    - Phenoxyethanol
                    - Propyleenglycol
                    - Ftalaten
                    - Dierlijke proeven & dierlijke derivaten

 

*****

Manuka Biotic® Face Cleanser is veilig voor tieners en volwassenen. Hoewel onze Manuka Biotic® producten huidvriendelijke huidverzorgingsproducten zijn, vrij van gifstoffen en irriterende stoffen, is het belangrijk dat wij ons realiseren dat het soms kan gebeuren dat iemand zelfs op natuurlijke ingrediënten kan reageren, ook als het product op de juiste manier wordt gebruikt. De reactie kan een erfelijke of unieke gevoeligheid zijn voor een plant, olie of ingrediënt. Daarom raden wij altijd aan om elk nieuw product op een klein deel van de huid te testen, alvorens het definitief in uw dagelijkse huidverzorgingsregime te introduceren. Als er irritatie optreedt, stop dan onmiddellijk met het gebruik.

*****

 

MANUKA HEALTH & BEAUTY / MANUKA BIOTIC® HEALTH & BEAUTY FACE CLEANSER + MANUKA & KANUKA TEA TREE ZEEP

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »