MANUKA VENZ™

Min: €0 Max: €5

De Manuka VENZ™ productlijn is ontwikkeld met uitsluitend natuurzuivere ingrediënten. De ver- schillende producten zijn alle verrijkt met het door ApiHealth gepatenteerde VENZ™ bijengif. Deze producten hebben alle hun eigen unieke heilzame eigenschappen.

Met het door ApiHealth ontwikkelde VENZ™ procédé is ApiHealth uitgegroeid tot een van de meest gerenommeerde producenten van bijenproducten in Nieuw Zeeland. De VENZ™ technologie werd met Patent #295559, #329585 & #333790 door ApiHealth vastgelegd.

Naast de traditionele bijensteken-therapie is het, dankzij de door ApiHealth ontwikkelde VENZ™ technologie, nu ook mogelijk op een andere wijze gebruik te maken van bijengif. Bijengif bestaat uit ongeveer een dertigtal biologisch actieve stoffen. Bijengif heeft dan ook meerdere effecten op het functioneren van het lichaam:
* het biedt ondersteuning voor een goede bloedcirculatie
* het ondersteunt de fysieke kracht
* het helpt de gewrichten soepel te houden
* het heeft een antioxidatieve werking
* het ondersteunt het immuunsysteem

De innovatieve VENZ™ technologie stelde ApiHealth in staat onder de naam ApiVENZ™ een aantal baanbrekende nieuwe producten te ontwikkelen. De voornaamste ingrediënten die in de tot op heden ontwikkelde ApiVENZ™ producten worden verwerkt bestaan uit;
# het op natuurlijke wijze gedroogde Nieuw Zeelandse VENZ™ Bijengif
# Manuka-Honing  met UMF® certificaat (geneeskrachtige werking)
# Manuka-BijenPollen  extract (bron van energie)
# Manuka-Propolis  extract (natuurlijk antibioticum)
# Glucosamine  HL (heilzaam voor de gewrichten)
# Panax-Ginseng  extract (beschermt tegen stress)


Geen producten gevonden...

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »