MANUKA-HONING UMF® KEURMERK & MANUKA-HONING MGO®

Min: €0 Max: €100

Manuka Honing

 

Hoewel jaarlijks in Nieuw-Zeeland ongeveer 'slechts' 1.700.000 kg Manuka Honing  wordt geproduceerd, wordt wereldwijd jaarlijks ongeveer 10.000.000 kg honing  als Nieuw-Zeelandse Manuka Honing  verkocht. Bij veruit het grootste deel van de honing  die als Manuka Honing  wordt verkocht is dus sprake van bedrog.
Manuka Honing  met UMF® MANUKA HONING  LOGO is Manuka Honing  met het ENIGE OFFICIEEL ERKENDE Manuka Honing  KWALITEITSKEURMERK. Bij aankoop van Manuka Honing  met UMF® Manuka Honing  logo bent u er zeker van dat u ÉCHTE Manuka Honing  koopt.
Op onze pagina MANUKA HONING, HET KWALITEITSKEURMERK  vindt u o.a. een weblink naar de lijst met Manuka Honing  producenten met een officiële (= werkelijke) UMF® Manuka Honing  licentie.

 

Geachte klant,

Vanwege de gestaag stijgende inkoopprijs van Manuka Honing  en de dure Nieuw Zeelandse dollar was het helaas noodzakelijk de prijzen van diverse Manuka Honing  producten per 1 februari te verhogen. Vanzelfsprekend blijven wij er alles aan doen om onze verkoopprijzen zo laag mogelijk te houden. Wij hopen op uw begrip voor de door ons genomen noodzakelijke beslissing.

Met vriendelijke groet,
Het Manuka-Holland  Team


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »