MANUKA HONING UMF® 15+ KĀRE / 250g MANUKA-HONING / MGO ≥ 514 (Manuka Honing / Honig - KĀRE)

ManukaHoning met UMF® MANUKA-HONING LOGO is ManukaHoning met het ENIGE OFFICIEEL ERKENDE ManukaHoning KWALITEITSKEURMERK. Dé garantie voor ECHTE ManukaHoning.

Lees meer...
Artikelnummer: KARE152501

MANUKA HONING UMF® 15+ (= MGO ≥ 514) / 250g MANUKA HONING / KĀRE MANUKA HONING

 

100% natuurzuiver, BPA vrij, zonder conserveermiddelen, zonder gelatine, glutenvrij, vrij van glyfosaatresiduen, zonder kleurstoffen, lactosevrij, niet gepasteuriseerd, paleo, vrij van pesticiden, zonder pinda's, zonder kunstmatige smaakstoffen, vegetarisch

 

De kracht van echte Manuka Honing

De kwaliteit van echte Manuka Honing  wordt voornamelijk bepaald door het MGO  (Methylglyoxal) gehalte van de betreffende Manuka Honing.
De hoogte van het MGO  gehalte van Manuka Honing  is (mede-)bepalend voor de sterkte van de non-peroxide activiteit van Manuka Honing. Non-peroxide activiteit die wordt versterkt door synergie van het in de Manuka Honing  aanwezige MGO  gehalte met bepaalde andere componenten in Manuka Honing. De combinatie (in ieder geval voor wat MGO  betreft de aanwezige hoeveelheid) van deze stoffen in Manuka Honing  is bepalend voor de mate van non-peroxide activiteit van de betreffende Manuka Honing.

 

Oraal gebruik van Manuka Honing:

Laat de Manuka Honing  onder uw tong smelten.
Slik de Manuka Honing  pas door als deze volledig in uw mond is opgelost.

 

Het Manuka Honing UMF® Keurmerk, het enige wereldwijd erkende Manuka Honing KwaliteitsKeurmerk

De afkorting UMF® (Unique Manuka Factor) werd geïntroduceerd als standaard om de sterkte van de non-peroxide activiteit van de NPA (Non-Peroxide-Activiteit) component in Manuka Honing  aan te duiden. Niet alle Manuka Honing  heeft immers dezelfde non-peroxide activiteit. De NPA component in Manuka Honing  is bepalend voor de sterkte van de non-peroxide activiteit van Manuka Honing. Een hogere waarde van deze component in Manuka Honing  resulteert in een krachtiger non-peroxide activiteit van de betreffende Manuka Honing. Zo wordt in dit systeem een NPA waarde van 15+ aangeduid met UMF® 15+, een NPA waarde van 20+ met UMF® 20+, enzovoort… Het UMF® Manuka Honing  logo mag uitsluitend worden aangebracht op producten die voldoen aan de strenge kwaliteitseisen van de UMF® Manuka Honing  Associatie. Een onafhankelijke partij is belast met het toezicht hierop.

 

Manuka Honing met UMF® MANUKA HONING LOGO is Manuka Honing met het ENIGE OFFICIEEL ERKENDE Manuka Honing KWALITEITSKEURMERK.

 

Het UMF® Manuka Honing Logo

Vanwege de wildgroei van Manuka Honing  aanduidingen, werd in 1995 bij de Nieuw-Zeelandse autoriteiten het idee gelanceerd om voor de consument een betrouwbaar KwaliteitsKeurmerk te ontwikkelen. In samenspraak met de Nieuw-Zeelandse autoriteiten leidde dit in 1998 (naar het voorbeeld van de in de zonnebrandindustrie ontwikkelde Sun Protection Factor SPF) tot het geregistreerde Manuka Honing  KwaliteitsKeurmerk UMF®.

 

Manuka-Honing UMF logo

 

Het UMF® Manuka Honing  logo mag uitsluitend worden aangebracht op Manuka Honing  die voldoet aan de strenge kwaliteitseisen van de UMF® Manuka Honing Associatie. Op onze pagina MANUKA HONING, HET MANUKA HONING KWALITEITSKEURMERK  vindt u o.a. een weblink naar de lijst met Manuka Honing  producenten met een officiële (= werkelijke) UMF® Manuka Honing  licentie. Hier kunt u snel en eenvoudig controleren of de Manuka Honing  van uw keuze mag zijn voorzien van het gecertificeerde UMF® Manuka Honing  logo, én of het geclaimde MGO  gehalte van de Manuka Honing  ook daadwerkelijk klopt.

 

Alléén bij aankoop van Manuka Honing met UMF® Manuka Honing logo bent u er absoluut zeker van dat u ÉCHTE Manuka Honing koopt.

 

NPA / UMF®             MGO                Kwaliteit van de Manuka Honing

     5+ / 6+                    83+ / 113+                Manuka Honing  met lichte non-peroxide activiteit

        10+                            263+                      Manuka Honing  met goede non-peroxide activiteit

        13+                            406+                      Manuka Honing  met krachtige non-peroxide activiteit

  15+ / 16+               514+ / 572+                Manuka Honing  met uitmuntende non-peroxide activiteit

        20+                            829+                      Manuka Honing  met superieure non-peroxide activiteit

 

Voor informatie en/of advies kunt u ons uiteraard altijd benaderen via e-mail of telefoon.

 

MANUKA HONING UMF® 15+ (= MGO ≥ 514) / 250g MANUKA HONING / KĀRE MANUKA HONING

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »