MANUKA HONING UMF® 15+ KAIMAIGOLD / 250g MANUKA-HONING / MGO ≥ 514 (Manuka Honing / Honig - KAIMAI GOLD)

ManukaHoning met UMF® MANUKA-HONING LOGO is ManukaHoning met het ENIGE OFFICIEEL ERKENDE ManukaHoning KWALITEITSKEURMERK. Dé garantie voor ECHTE ManukaHoning.

Lees meer...
Artikelnummer: KAIMAIGOLD152501
Stukprijs: €158,20 / Kilogram

MANUKA HONING UMF® 15+ (= MGO ≥ 514) / 250g MANUKA HONING / KAIMAI GOLD MANUKA HONING

 

100% natuurzuiver, BPA vrij, zonder conserveermiddelen, zonder gelatine, glutenvrij, vrij van glyfosaatresiduen, zonder kleurstoffen, lactosevrij, niet gepasteuriseerd, paleo, vrij van pesticiden, zonder pinda's, zonder kunstmatige smaakstoffen, vegetarisch

 

De kracht van echte ManukaHoning

De kwaliteit van echte ManukaHoning  wordt voornamelijk bepaald door het MGO  (Methylglyoxal) gehalte van de betreffende ManukaHoning.
De hoogte van het MGO  gehalte van ManukaHoning  is (mede-)bepalend voor de sterkte van de non-peroxide activiteit van ManukaHoning. Non-peroxide activiteit die wordt versterkt door synergie van het in de ManukaHoning  aanwezige MGO  gehalte met bepaalde andere componenten in ManukaHoning. De combinatie (in ieder geval voor wat MGO  betreft de aanwezige hoeveelheid) van deze stoffen in ManukaHoning  is bepalend voor de mate van non-peroxide activiteit van de betreffende ManukaHoning.

 

Oraal gebruik van ManukaHoning:

Laat de ManukaHoning  onder uw tong smelten.
Slik de ManukaHoning  pas door als deze volledig in uw mond is opgelost.

 

Het ManukaHoning UMF® Keurmerk, het enige wereldwijd erkende ManukaHoning KwaliteitsKeurmerk

De afkorting UMF® (Unique Manuka Factor) werd geïntroduceerd als standaard om de sterkte van de non-peroxide activiteit van de NPA (Non-Peroxide-Activiteit) component in ManukaHoning  aan te duiden. Niet alle ManukaHoning  heeft immers dezelfde non-peroxide activiteit. De NPA component in ManukaHoning  is bepalend voor de sterkte van de non-peroxide activiteit van ManukaHoning. Een hogere waarde van deze component in ManukaHoning  resulteert in een krachtiger non-peroxide activiteit van de betreffende ManukaHoning. Zo wordt in dit systeem een NPA waarde van 15+ aangeduid met UMF® 15+, een NPA waarde van 20+ met UMF® 20+, enzovoort… Het UMF® ManukaHoning  logo mag uitsluitend worden aangebracht op producten die voldoen aan de strenge kwaliteitseisen van de UMF® ManukaHoning  Associatie. Een onafhankelijke partij is belast met het toezicht hierop.

 

ManukaHoning met UMF® MANUKAHONING LOGO is ManukaHoning met het ENIGE OFFICIEEL ERKENDE ManukaHoning KWALITEITSKEURMERK.

 

Het UMF® ManukaHoning Logo

Vanwege de wildgroei van ManukaHoning  aanduidingen, werd in 1995 bij de Nieuw-Zeelandse autoriteiten het idee gelanceerd om voor de consument een betrouwbaar KwaliteitsKeurmerk te ontwikkelen. In samenspraak met de Nieuw-Zeelandse autoriteiten leidde dit in 1998 (naar het voorbeeld van de in de zonnebrandindustrie ontwikkelde Sun Protection Factor SPF) tot het geregistreerde ManukaHoning  KwaliteitsKeurmerk UMF®.

 

Manuka-Honing UMF logo

 

Het UMF® ManukaHoning  logo mag uitsluitend worden aangebracht op ManukaHoning  die voldoet aan de strenge kwaliteitseisen van de UMF® ManukaHoning Associatie. Op onze pagina MANUKAHONING, HET MANUKAHONING KWALITEITSKEURMERK  vindt u o.a. een weblink naar de lijst met ManukaHoning  producenten met een officiële (= werkelijke) UMF® ManukaHoning  licentie. Hier kunt u snel en eenvoudig controleren of de ManukaHoning  van uw keuze mag zijn voorzien van het gecertificeerde UMF® ManukaHoning  logo, én of het geclaimde MGO  gehalte van de ManukaHoning  ook daadwerkelijk klopt.

 

Alléén bij aankoop van ManukaHoning met UMF® ManukaHoning logo bent u er absoluut zeker van dat u ÉCHTE ManukaHoning koopt.

 

NPA / UMF®             MGO                Kwaliteit van de ManukaHoning

     5+ / 6+                    83+ / 113+                ManukaHoning  met lichte non-peroxide activiteit

        10+                            263+                      ManukaHoning  met goede non-peroxide activiteit

        13+                            406+                      ManukaHoning  met krachtige non-peroxide activiteit

  15+ / 16+               514+ / 572+                ManukaHoning  met uitmuntende non-peroxide activiteit

        20+                            829+                      ManukaHoning  met superieure non-peroxide activiteit

 

Voor informatie en/of advies kunt u ons uiteraard altijd benaderen via e-mail of telefoon.

 

MANUKA HONING UMF® 15+ (= MGO ≥ 514) / 250g MANUKA HONING / KAIMAI GOLD MANUKA HONING

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »