MANUKA HONING UMF® 15+ KAIMAIGOLD / 250g MANUKA-HONING / MGO ≥ 514 (Manuka Honing / Honig - KAIMAI GOLD)

ManukaHoning met UMF® MANUKA-HONING LOGO is ManukaHoning met het ENIGE OFFICIEEL ERKENDE ManukaHoning KWALITEITSKEURMERK. Dé garantie voor ECHTE ManukaHoning.

Lees meer...
Artikelnummer: KAIMAIGOLD152501

MANUKA-HONING UMF® 15+ (= MGO ≥ 514) / 250g MANUKA-HONING / KAIMAI GOLD MANUKA-HONING

 

De Geneeskrachtige Werking van Manuka-Honing

De krachtige anti-bacteriële werking van echte Manuka-Honing  wordt voornamelijk veroorzaakt door het hoge MGO  (Methylglyoxal) gehalte van Manuka-Honing. Deze anti-bacteriële werking van MGO  wordt versterkt door de aanwezigheid van bepaalde niet anti-bacteriële componenten in Manuka-Honing. De combinatie (in ieder geval voor wat MGO  betreft de aanwezige hoeveelheid) van deze stoffen in Manuka-Honing  is bepalend voor de mate van non-peroxide anti-bacteriële activiteit. Anti-bacteriële activiteit die nodig is voor het doden van sommige soorten ziekte verwekkende micro-organismen. Ook is Manuka-Honing  rijk aan antioxidanten.

 

Manuka-Honing  wordt o.a. gebruikt bij:

          * Ontstekingen (bv. van het tandvlees)

          * Verkoudheid

          * Keelklachten

          * Huidproblemen (bv. acne)

          * Infecties (bv. urineweginfecties)

          * Maag- en darmklachten

          * Ondersteuning van de spijsvertering

          * Brandwonden

          * Wondverzorging

          * Mondhygiëne (bescherming tegen tandsteen en tandplak)

 

Wilt u de Manuka-Honing  gebruiken voor het bestrijden van een darm bacterie, neemt u dan de Manuka-Honing  in met een stukje brood. De Manuka-Honing  bereikt dan goed uw maag en darmen.

 

Manuka-Honing UMF® ondersteunt en versterkt de gezondheid in het algemeen.

 

Het Manuka-Honing UMF® Keurmerk, het enige wereldwijd erkende Manuka-Honing KwaliteitsKeurmerk

De afkorting UMF® (Unique Manuka Factor) werd geïntroduceerd als standaard om de sterkte van de anti-bacteriële werking van de NPA (Non-Peroxide-Activiteit) component in Manuka-Honing  aan te duiden. Niet alle Manuka-Honing  heeft immers dezelfde non-peroxide anti-bacteriële werking. De NPA component in Manuka-Honing  is bepalend voor de unieke geneeskrachtige eigenschappen van Manuka-Honing. Een hogere waarde van deze component in Manuka-Honing  resulteert in krachtiger anti-bacteriële eigenschappen van de Manuka-Honing. Zo wordt in dit systeem een NPA waarde van 15+ aangeduid met UMF® 15+, een NPA waarde van 20+ met UMF® 20+, enzovoort… Het UMF® Manuka-Honing  logo mag uitsluitend worden aangebracht op producten die voldoen aan de strenge kwaliteitseisen van de UMF® Manuka-Honing  Associatie. Een onafhankelijke partij is belast met het toezicht hierop.

 

Manuka-Honing met UMF® MANUKA-HONING LOGO is Manuka-Honing met het ENIGE OFFICIEEL ERKENDE Manuka-Honing KWALITEITSKEURMERK.

 

Het UMF® Manuka-Honing Logo

Vanwege de wildgroei van Manuka-Honing  aanduidingen, werd in 1995 bij de Nieuw-Zeelandse autoriteiten het idee gelanceerd om voor de consument een betrouwbaar KwaliteitsKeurmerk te ontwikkelen. In samenspraak met de Nieuw-Zeelandse autoriteiten leidde dit in 1998 (naar het voorbeeld van de in de zonnebrandindustrie ontwikkelde Sun Protection Factor SPF) tot het geregistreerde Manuka-Honing  KwaliteitsKeurmerk UMF®.

 

Manuka-Honing UMF logo

 

Het UMF® Manuka-Honing  logo mag uitsluitend worden aangebracht op Manuka-Honing  die voldoet aan de strenge kwaliteitseisen van de UMF® Manuka-Honing Associatie. Op onze pagina MANUKA-HONING, HET MANUKA-HONING KWALITEITSKEURMERK  vindt u o.a. een weblink naar de lijst met Manuka-Honing  producenten met een officiële (= werkelijke) UMF® Manuka-Honing  licentie. Hier kunt u snel en eenvoudig controleren of de Manuka-Honing  van uw keuze mag zijn voorzien van het gecertificeerde UMF® Manuka-Honing  logo, én of het geclaimde MGO  gehalte van de Manuka-Honing  ook daadwerkelijk klopt.

 

Alléén bij aankoop van Manuka-Honing met UMF® Manuka-Honing logo bent u er absoluut zeker van dat u ÉCHTE Manuka-Honing koopt.

 

NPA / UMF®             MGO               Anti-Bacteriële Werking van de Manuka-Honing

     5+ / 6+                    83+ / 113+      Helpt een goede gezondheid in stand te houden

        10+                            263+            Manuka-Honing  met goede anti-bacteriële eigenschappen

        13+                            406+            Manuka-Honing  met krachtige anti-bacteriële eigenschappen

  15+ / 16+               514+ / 572+      Manuka-Honing  met uitmuntende anti-bacteriële eigenschappen

        20+                            829+            Manuka-Honing  met superieure anti-bacteriële eigenschappen

 

Voor informatie en/of advies kunt u ons uiteraard altijd benaderen via e-mail of telefoon.

 

MANUKA-HONING UMF® 15+ (= MGO ≥ 514) / 250g MANUKA-HONING / KAIMAI GOLD MANUKA-HONING

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »