MANUKA-HONING MGO® 450+ / ECHT GLAZEN POT / 250g MANUKAHONING (Manuka Honing / Honig - BEE NATURAL)

Manuka-Honing-Holland voor ManukaHoning producten uit Nieuw Zeeland. Van ManukaHoning met ManukaHoning UMF® Keurmerk & MGO® ManukaHoning tot lichaamsverzorging.

Lees meer...
Artikelnummer: MGO4502501
Stukprijs: €123,80 / Kilogram

MANUKA-HONING MGO® 450+ / 250g MANUKA-HONING / BEE NATURAL MANUKA-HONING

 

100% natuurzuiver, BPA vrij, zonder conserveermiddelen, zonder gelatine, glutenvrij, vrij van glyfosaatresiduen, zonder kleurstoffen, lactosevrij, niet gepasteuriseerd, paleo, vrij van pesticiden, zonder pinda's, zonder kunstmatige smaakstoffen, vegetarisch

 

# Honing  bestaat voor ongeveer 80% uit suikers. De meeste Manuka-Honing  producenten maken gebruik van een ‘creaming’ proces om de suiker kristallen te verkleinen. Hierdoor lijken deze Manuka-Honingen  minder suikerachtig.
# Deze specifieke Manuka-Honing  heeft géén ‘creaming’ proces ondergaan. De potjes met deze Manuka-Honing  zijn bijna direct vanuit de bijenkorf gevuld. Omdat deze Manuka-Honing  een stap dichter bij de natuur staat zijn de suiker kristallen in deze Manuka-Honing  meer zichtbaar.

 

De kracht van echte Manuka-Honing

De kwaliteit van echte Manuka-Honing  wordt voornamelijk bepaald door het MGO  (Methylglyoxal) gehalte van de betreffende Manuka-Honing.
De hoogte van het MGO  gehalte van Manuka-Honing  is (mede-)bepalend voor de sterkte van de non-peroxide activiteit van Manuka-Honing. Non-peroxide activiteit die wordt versterkt door synergie van het in de Manuka-Honing  aanwezige MGO  gehalte met bepaalde andere componenten in Manuka-Honing. De combinatie (in ieder geval voor wat MGO  betreft de aanwezige hoeveelheid) van deze stoffen in Manuka-Honing  is bepalend voor de mate van non-peroxide activiteit van de betreffende Manuka-Honing.

 

Oraal gebruik van Manuka-Honing:

Laat de Manuka-Honing  onder uw tong smelten.
Slik de Manuka-Honing  pas door als deze volledig in uw mond is opgelost.

 

       MGO            Kwaliteit van de Manuka-Honing

          100+               Manuka-Honing  met lichte non-peroxide activiteit
          250+               Manuka-Honing  met goede non-peroxide activiteit
          400+               Manuka-Honing  met krachtige non-peroxide activiteit
          550+               Manuka-Honing  met uitmuntende non-peroxide activiteit
          800+               Manuka-Honing  met superieure non-peroxide activiteit

 

Bee Natural MGO® 450+ Manuka-Honing  is Monoflorale Manuka-Honing  van zeer hoge kwaliteit. Iedere 'batch' Bee Natural MGO® 450+ Manuka-Honing  wordt in gecertificeerde laboratoria zorgvuldig op echtheid getest. Hiermee wordt gewaarborgd dat Bee Natural MGO® 450+ Manuka-Honing  bij elke 'batch' echte Manuka-Honing  is. Dit is uw garantie dat u bij aankoop van Bee Natural MGO® 450+ Manuka-Honing  altijd ​echte Manuka-Honing  koopt.

 

Voor informatie en/of advies kunt u ons uiteraard altijd benaderen via e-mail of telefoon.

 

MANUKA-HONING MGO® 450+ / 250g MANUKA-HONING / BEE NATURAL MANUKA-HONING

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »