MANUKA-HEALTH & BEAUTY / MANUKA BIOTIC® BODY WASH + TEA TREE ZEEP (MANUKA HEALTH & BEAUTY / MANUKA BIOTIC®)

MANUKA HEALTH & BEAUTY / MANUKA BIOTIC® HEALTH & BEAUTY BODY WASH + MANUKA TEA TREE ZEEP combineren een verfijnde selectie van ingrediënten met de heilzame eigenschappen van MANUKA + KANUKA TEA TREE OLIE.

Lees meer...
Artikelnummer: MANUKABIOTIC2001BODYWASH+MANUKATEATREE801SOAP
Stukprijs: €96,60 / Kilogram

MANUKA HEALTH & BEAUTY / MANUKA BIOTIC® HEALTH & BEAUTY BODY WASH + MANUKA & KANUKA TEA TREE ZEEP

 

Manuka Biotic® Refreshing Clean Health & Beauty Body Wash + Tea Tree Zeep  met Manuka & Kanuka Tea-Tree Olie / Theeboom Olie

bevordert een gezonde huid door een verfijnde formule met krachtige antibacteriële, schimmelwerende, antioxiderende en ontstekingsremmende eigenschappen. Manuka Biotic® Body Wash reinigt en hydrateert op huidvriendelijke wijze om uw huid zacht, soepel en gezond te houden.
Toepassingen:
                    - Gevoelige huid
                    - Kalmeren van geïrriteerde huid
                    - Antibacteriële douche/bad reiniging
                    - Lichaamsacne
                    - Eczeem en andere huidaandoeningen

 

GEBRUIK: Bevochtig de handpalmen en breng hierop een kleine hoeveelheid (ter grootte van een parel) Manuka Biotic® Body Wash aan. Door de handpalmen zachtjes samen te wrijven wordt de Manuka Biotic® Body Wash verspreid, en ontstaat een zijdeachtig schuim. Met dit schuim het lichaam inmasseren. Daarna afspoelen.

of

Knijp een klein beetje Manuka Biotic® Body Wash in het schone badwater en verwen uw huid in een heerlijk fris schuimend bad.

 

Ingrediënten:

Gedeïoniseerd Water, Decyl Glucoside, Glycerine, Coco-glucoside, Glyceryloleaat, Leptospermum Scoparium Olie (Manuka Tea-Tree Olie / Manuka Olie), Kunzea Ericoides Olie (Kanuka Tea-Tree Olie / Kanuka Olie), Xanthaangom, Dehydroazijnzuur, Benzylalcohol, Sclerotium Gom, Natriumcitraat

 

Glycerine

Hydrateert de huid & helpt het vocht in de huid te vast te houden.

Manuka Tea-Tree Olie / Manuka Olie

De antioxidante eigenschappen van Manuka Tea-Tree Olie beschermen de huid tegen schade door vrije radicalen & de krachtige antimicrobiële eigenschappen van Manuka Tea-Tree Olie helpen de huid schoon en gezond te houden.

Kanuka Tea-Tree Olie / Kanuka Olie

De antioxidante eigenschappen van Kanuka Tea-Tree Olie beschermen de huid tegen schade door vrije radicalen & de ontstekingsremmende eigenschappen van Kanuka Tea-Tree Olie helpen bij het kalmeren en beschermen van de huid.

 

De Geneeskrachtige Werking van Manuka & Kanuka Tea-Tree Olie

De zorgvuldig uitgebalanceerde samenstelling van Manuka Biotic® Body Wash, heeft de combinatie met New Zealand Coromandel Mountains Manuka Tea-Tree Olie & Kanuka Tea-Tree Olie  gemaakt tot een middel met uiterst krachtige geneeskrachtige schimmelwerende, antivirale, ontstekingsremmende en antibacteriële eigenschappen.

 

Manuka Tea-Tree Olie / Theeboom Olie

Manuka Tea-Tree Olie  is één van de echte wonderen van de natuur. Manuka Tea-Tree Olie  is een natuurlijke antioxidant met zeer goede geneeskrachtige eigenschappen. De topische toepassing van Manuka Tea-Tree Olie  heeft niet alleen geneeskrachtige voordelen, maar helpt ook om een goede natuurlijke balans van bacteriën op de huid te behouden. Manuka Tea-Tree Olie  heeft een uitzonderlijk sterke reinigende en antibacteriële werking tegen vele schadelijke microben. Manuka Tea-Tree Olie  is schimmelwerend, antiviraal & antibacterieel. Onderzoek heeft aangetoond dat Manuka Tea-Tree Olie  effectief is tegen veel aandoeningen. Manuka Tea-Tree Olie  wordt wereldwijd bijvoorbeeld gebruikt bij acne, eczeem, voetschimmel, koortsuitslag, jeukende huid & hoofdhuid, snij- & schaafwonden, huidallergieën, bijen- en insectensteken. De geneeskrachtige eigenschappen van Manuka-Tea Tree Olie  helpen enerzijds het lichaam te herstellen en te verjongen, terwijl anderzijds de antibacteriële, schimmelwerende & antivirale eigenschappen van Manuka-Tea Tree Olie  helpen de huid vrij te houden van bacteriën die huidproblemen kunnen veroorzaken.

 

Kanuka Tea-Tree Olie / Theeboom Olie

Kanuka Tea-Tree Olie  is een effectieve ontstekingsremmende olie  met antibacteriële eigenschappen.

 

ORGANIC WILD HARVESTED

De Manuka + Kanuka Tea Tree Olie  van de New Zealand Coromandel Mountains Tea Tree Company  is de enige gecertificeerde biologische Tea Tree Olie  ter wereld. Dit betekent niet slechts dat deze Manuka + Kanuka Tea Tree Olie  geen akelige chemicaliën bevat, maar ook dat de antibacteriële werking van deze Tea Tree Olie  aanzienlijk krachtiger is dan die van standaard Tea Tree Oliën & Manuka Oliën  en commercieel gefabriceerde Tea Tree Oliën & Manuka Oliën.

 

Manuka Tea-Tree Olie

 

Alle Manuka Biotic® producten zijn gegarandeerd vrij van:

                    - Parabenen
                    - Natriumlaurylethersulfaat (ook wel NLES of SLES genoemd)
                    - Polyethyleenglycol (PEG's), para-aminobenzoëzuur (PABA's), ethyleendiaminetetra- azijnzuur (EDTA's)
                    - Geur- & kleurstoffen
                    - Petrochemische stoffen
                    - Minerale oliën
                    - Phenoxyethanol
                    - Propyleenglycol
                    - Ftalaten
                    - Dierlijke proeven & dierlijke derivaten

 

*****

Manuka Biotic® Body Wash is veilig voor kinderen en volwassenen. Hoewel onze Manuka Biotic® producten huidvriendelijke huidverzorgingsproducten zijn, vrij van gifstoffen en irriterende stoffen, is het belangrijk dat wij ons realiseren dat het soms kan gebeuren dat iemand zelfs op natuurlijke ingrediënten kan reageren, ook als het product op de juiste manier wordt gebruikt. De reactie kan een erfelijke of unieke gevoeligheid zijn voor een plant, olie of ingrediënt. Daarom raden wij altijd aan om elk nieuw product op een klein deel van de huid te testen, alvorens het definitief in uw dagelijkse huidverzorgingsregime te introduceren. Als er irritatie optreedt, stop dan onmiddellijk met het gebruik.

*****

 

MANUKA HEALTH & BEAUTY / MANUKA BIOTIC® HEALTH & BEAUTY BODY WASH + MANUKA & KANUKA TEA TREE ZEEP

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »