Manuka ProVENZ™ 25+ Manuka-Honing met Manuka-Propolis & VENZ™ Bijengif (Manuka Honing / Honig - API HEALTH)

Manuka ProVENZ ManukaHoning is 100% natuurzuiver. Manuka ProVENZ ManukaHoning is een combinatie van ManukaHoning UMF®, Manuka-Propolis en Manuka VENZ Bijengif.

Lees meer...
Artikelnummer: APIVENZ252501PRO

Manuka ProVENZ™ 25+ ManukaHoning  is een volledig natuurzuiver product. Het is een combinatie van drie natuurlijke ingrediënten die elkaars werking versterken. ManukaHoning UMF®, Manuka-Propolis  & Manuka VENZ™ Bijengif.

Manuka ProVENZ™ 25+ ManukaHoning ;
* ondersteunt het immuunsysteem
* bevordert de spijsvertering
* houdt de gewrichten soepel
* is goed voor de luchtwegen

!!! LET OP !!!
* Dit product bevat bijengif. Raadpleeg eerst uw huisarts als u allergisch bent voor bijensteken.
* Propolis  kan een wisselwerking geven met een aantal bloedverdunnende middelen. Dus ook als u bloedverdunnende middelen gebruikt altijd eerst uw huisarts raadplegen.

Algemeen gebruik:
Iedere 5 gram van deze ManukaHoning  bevat een halve bijensteek aan bijengif. In het begin wordt een halve theelepel per dag geadviseerd. Als er geen allergische reactie optreedt kan de dosis worden verhoogd naar 2-3 theelepels per dag. Niet innemen met eten en/of drinken. Houd het in uw mond tot het volledig is opgelost.

Elke pot Manuka ProVENZ™ 25+ ManukaHoning  van 250gr bevat;
* 246gr ManukaHoning UMF® 10+
* 1,5% (3,75gr) bio-actief Manuka-Propolis  extract. Het bijzondere van Propolis  uit Nieuw Zeeland is dat deze negen unieke bioflavonoïden bevat die in elders op de wereld verkregen Propolis  niet voorkomt. ApiHealth Propolis  is gemaakt van de allerbeste kwaliteit Nieuw Zeelandse Propolis.
* 6,25 mg (25ppm) Manuka VENZ™ bijengif. Dit is het equivalent van 25 bijensteken

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »