MANUKAHONING UMF® 20+ KĀRE / 250g MANUKA-HONING / MGO ≥ 829 (Manuka Honing / Honig - KĀRE)

ManukaHoning met UMF® MANUKA-HONING LOGO is ManukaHoning met het ENIGE OFFICIEEL ERKENDE ManukaHoning KWALITEITSKEURMERK. Dé garantie voor ECHTE ManukaHoning.

Lees meer...
Artikelnummer: KARE202501

MANUKAHONING UMF® 20+ (= MGO ≥ 829) / 250g MANUKAHONING / KĀRE MANUKAHONING

 

100% natuurzuiver, BPA vrij, zonder conserveermiddelen, zonder gelatine, glutenvrij, vrij van glyfosaatresiduen, zonder kleurstoffen, lactosevrij, niet gepasteuriseerd, paleo, vrij van pesticiden, zonder pinda's, zonder kunstmatige smaakstoffen, vegetarisch

 

De Geneeskrachtige Werking van ManukaHoning

De krachtige anti-bacteriële werking van echte ManukaHoning  wordt voornamelijk veroorzaakt door het hoge MGO  (Methylglyoxal) gehalte van ManukaHoning. Deze anti-bacteriële werking van MGO  wordt versterkt door de aanwezigheid van bepaalde niet anti-bacteriële componenten in ManukaHoning. De combinatie (in ieder geval voor wat MGO  betreft de aanwezige hoeveelheid) van deze stoffen in ManukaHoning  is bepalend voor de mate van non-peroxide anti-bacteriële activiteit. Anti-bacteriële activiteit die nodig is voor het doden van sommige soorten ziekte verwekkende micro-organismen. Ook is ManukaHoning  rijk aan antioxidanten.

 

ManukaHoning wordt o.a. gebruikt bij:

 

          * Ondersteuning van de spijsvertering

          * Wondverzorging

          * Mondhygiëne (bescherming tegen tandsteen en tandplak)

 

Bij Oraal Gebruik:

Laat de Manuka Honing onder uw tong smelten. Door het zachte mondweefsel worden de werkzame stoffen beter door uw lichaam opgenomen, waardoor uw lichaam maximaal kan profiteren van de heilzame werking van de Manuka Honing. Slik de Manuka Honing pas door als deze volledig in uw mond is opgelost.

 

Wilt u de Manuka-Honing  gebruiken voor het bestrijden van een darm bacterie, neemt u dan de Manuka-Honing  in met een stukje brood. De Manuka-Honing  bereikt dan goed uw maag en darmen.

 

ManukaHoning UMF® ondersteunt en versterkt de gezondheid in het algemeen.

 

Het ManukaHoning UMF® Keurmerk, het enige wereldwijd erkende ManukaHoning KwaliteitsKeurmerk

De afkorting UMF® (Unique Manuka Factor) werd geïntroduceerd als standaard om de sterkte van de anti-bacteriële werking van de NPA (Non-Peroxide-Activiteit) component in ManukaHoning  aan te duiden. Niet alle ManukaHoning  heeft immers dezelfde non-peroxide anti-bacteriële werking. De NPA component in ManukaHoning  is bepalend voor de unieke geneeskrachtige eigenschappen van ManukaHoning. Een hogere waarde van deze component in ManukaHoning  resulteert in krachtiger anti-bacteriële eigenschappen van de ManukaHoning. Zo wordt in dit systeem een NPA waarde van 15+ aangeduid met UMF® 15+, een NPA waarde van 20+ met UMF® 20+, enzovoort… Het UMF® ManukaHoning  logo mag uitsluitend worden aangebracht op producten die voldoen aan de strenge kwaliteitseisen van de UMF® ManukaHoning  Associatie. Een onafhankelijke partij is belast met het toezicht hierop.

 

ManukaHoning met UMF® MANUKA-HONING LOGO is ManukaHoning met het ENIGE OFFICIEEL ERKENDE ManukaHoning KWALITEITSKEURMERK.

 

Het UMF® ManukaHoning Logo

Vanwege de wildgroei van ManukaHoning  aanduidingen, werd in 1995 bij de Nieuw-Zeelandse autoriteiten het idee gelanceerd om voor de consument een betrouwbaar KwaliteitsKeurmerk te ontwikkelen. In samenspraak met de Nieuw-Zeelandse autoriteiten leidde dit in 1998 (naar het voorbeeld van de in de zonnebrandindustrie ontwikkelde Sun Protection Factor SPF) tot het geregistreerde ManukaHoning  KwaliteitsKeurmerk UMF®.

 

Manuka-Honing UMF logo

 

Het UMF® ManukaHoning  logo mag uitsluitend worden aangebracht op ManukaHoning  die voldoet aan de strenge kwaliteitseisen van de UMF® ManukaHoning Associatie. Op onze pagina MANUKA-HONING, HET MANUKA-HONING KWALITEITSKEURMERK  vindt u o.a. een weblink naar de lijst met ManukaHoning  producenten met een officiële (= werkelijke) UMF® ManukaHoning  licentie. Hier kunt u snel en eenvoudig controleren of de ManukaHoning  van uw keuze mag zijn voorzien van het gecertificeerde UMF® ManukaHoning  logo, én of het geclaimde MGO  gehalte van de ManukaHoning  ook daadwerkelijk klopt.

 

Alléén bij aankoop van ManukaHoning met UMF® ManukaHoning logo bent u er absoluut zeker van dat u ÉCHTE ManukaHoning koopt.

 

NPA / UMF®             MGO               Anti-Bacteriële Werking van de ManukaHoning

     5+ / 6+                    83+ / 113+      Helpt een goede gezondheid in stand te houden

        10+                            263+            ManukaHoning  met goede anti-bacteriële eigenschappen

        13+                            406+            ManukaHoning  met krachtige anti-bacteriële eigenschappen

  15+ / 16+               514+ / 572+      ManukaHoning  met uitmuntende anti-bacteriële eigenschappen

        20+                            829+            ManukaHoning  met superieure anti-bacteriële eigenschappen

 

Voor informatie en/of advies kunt u ons uiteraard altijd benaderen via e-mail of telefoon.

 

MANUKAHONING UMF® 20+ (= MGO ≥ 829) / 250g MANUKAHONING / KĀRE MANUKAHONING

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »