MANUKA-HOLLAND

  • 100% Natuurzuivere producten van topkwaliteit
  • Lage verzendkosten
  • Gratis verzending bij besteding van ≥ € 95
  • Snelle levering

Manuka Honing  van Manuka-Honing-Holland


"... KWALITEIT IS EEN KEUZE ..."

 

Manuka Honing  is een perfect product van de natuur. Manuka Honing  heeft krachtige antibacteriële en schimmeldodende eigenschappen. Manuka Honing  producten worden gebruikt om actief een goede gezondheid in stand te houden (onderhoud en preventie) en, als het (even) tegenzit, waar mogelijk een actieve (ondersteunende) rol te spelen bij verlichting en/of herstel.
De hoogte van de MGO  (Methylglyoxal) waarde van Manuka Honing  is de belangrijkste indicator voor de werkingskracht van Manuka Honing. Deze werkingskracht van Manuka Honing  wordt op verschillende manieren aangeduid. Het UMF® logo (!! let op de ® !!) is hierbij het enige officieel erkende Manuka Honing  kwaliteitskeurmerk. Een duidelijke uitleg van de verschillende meetmethoden inzake de geneeskrachtige werking van Manuka Honing  vindt u op onze pagina MANUKA HONING, HET KEURMERK.
Door te rommelen met cijfers wordt bij Manuka Honing  zonder UMF® licentie vaak een onjuiste vergelijkende UMF  (inderdaad, zonder de ®) waarde vermeld. Soms wordt zelfs een niet bestaande UMF® licentie gesuggereerd. Met de rechtstreekse weblinks naar de betreffende pagina’s van de UMF® Manuka Honing Associatie  op onze pagina MANUKA HONING, HET KWALITEITSKEURMERK  kunt u alles snel en eenvoudig controleren.


Manuka Honing UMF

Manuka Honing  ontstaat als honingbijen de nectar van de Manuka  bloem (Leptospermum Scoparium) verzamelen. De Manuka  bloem is de bloesem van de Manuka  struik. Deze struik kan uitgroeien tot een boom van wel 15 meter hoogte. Manuka Honing  is een monoflorale honing. Dit betekent dat Manuka Honing  slechts Manuka Honing  mag worden genoemd als het grootste deel (tenminste 70%) van de honing  van de Manuka bloem afkomstig is. De beste kwaliteit Manuka Honing  komt van bijenkorven die temidden van een overvloed aan Manuka  struiken in de ongerepte natuur van onherbergzame gebieden in Nieuw Zeeland zijn geplaatst. De honingbijen hebben hier namelijk nauwelijks een andere keuze dan de nectar van de Manuka  bloem te verzamelen. De in deze gebieden verzamelde Manuka Honing  is dan ook de beste, zuiverste, meest natuurlijke Manuka Honing.

Naast Manuka Honing MGO®, Manuka Honing UMF® & verzorgingsproducten vindt u ook lichaamsondersteunende voedingssupplementen op onze website. Wij zijn echter geen artsen. Raadpleeg (bij twijfel) dus altijd uw behandelend arts.

Benieuwd hoe anderen over ons denken...
Klik op deze weblink voor de beoordelingen van Manuka-Holland  op ebay

Na dit bezoek hopen wij u snel weer op onze website te mogen begroeten. Volg ons voor het laatste nieuws. Manuka-Holland  komt regelmatig met nieuwe producten en aanbiedingen.

Met vriendelijke groet,
Het Manuka-Holland  TeamManuka Honing KeuzeONS MANUKA HONING ASSORTIMENT:

Manuka Honing MGO 450   Manuka Honing MGO® 450+ / 250gr. ( Manuka Honing - Bee Natural )

Manuka Honing MGO 600   Manuka Honing MGO® 600+ / 250gr. ( Manuka Honing - Bee Natural )

Manuka Honing UMF 10 ApiHealth   Manuka Honing UMF® 10+ ( MGO 250+ ) / 250gr. ( Manuka Honing - ApiHealth )

Manuka Honing UMF 20 ApiHealth   Manuka Honing UMF® 20+ ( MGO 800+ ) / 250gr. ( Manuka Honing - ApiHealth )

Manuka Honing UMF 15 KARE   Manuka Honing UMF® 15+ ( MGO 500+ ) / 250gr. ( Manuka Honing - KĀRE )

Manuka Honing UMF 20 KARE   Manuka Honing UMF® 20+ ( MGO 800+ ) / 250gr. ( Manuka Honing - KĀRE )

Manuka Honing UMF 15 Melita   Manuka Honing UMF® 15+ ( MGO 500+ ) / 340gr. ( Manuka Honing - Melita )

Manuka Honing UMF 20 Melita   Manuka Honing UMF® 20+ ( MGO 800+ ) / 340gr. ( Manuka Honing - Melita )

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »